BSO De Blije Egel in Beijum: de tarieven

Uurprijs inclusief margedagen en vakantieopvang

€ 6,46 Per uur

Uurprijs exclusief margedagen en vakantieopvang

€ 6,90 Per uur

BSO De Blije Egel: Voordelige kinderopvang in Beijum

De Blije Egel biedt voordelige buitenschoolse kinderopvang in Beijum op maandag, dinsdag en donderdag tot 19.00 uur. Het minimum aantal uren per week is 5 uur.

Onze tarieven zijn inclusief gastouderbureaukosten. Dit zijn bemiddelingskosten tussen de vraagouder en de gastouder. Uw kind is van harte welkom om, tegen een kleine vergoeding, met ons mee te eten 's avonds. Wel is het noodzakelijk dat u dit van te voren aangeeft zodat wij er rekening mee kunnen houden. Meld je hier aan

 

Kinderopvangtoeslag belastingdienst

De belastingdienst vergoedt in 2018 maximaal € 5,91 per uur kinderopvangtoeslag.  Wij werken samen met Gastouderbureau Noord waardoor eventuele kinderopvangtoeslag mogelijk is. U kunt voor uw situatie een proefberekening maken op www.toeslagen.nl. 

 

BSO De Blije Egel: ook opvang tijdens margedagen, weekenden en schoolvakanties

Wij kunnen de buitenschoolse opvang inclusief margedagen en vakantieopvang (48 weken) voor u regelen. De kosten bedragen dan € 6,46 per uur. Het is natuurlijk mogelijk om opvang exclusief margedagen en vakantieopvang af te nemen (41 weken). De tarieven per uur bedragen dan € 6,90 per uur. 

Wij bieden buitenschoolse opvang op alle werkdagen van 12.30-20.00 uur en tijdens vakanties en op margedagen van 7.30-20.00 uur.

 

Dankzij BSO De Blije Egel is kinderopvang goed geregeld!

BSO De Blije Egel biedt de mogelijkheid om ook tijdens schoolvakanties en margedagen gebruik te maken van kinderopvang. Ook als de leraren gaan staken bent u zo verzekerd van kinderopvang. Vakantieopvang volgens contracturen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie of uw kind(eren) inschrijven?

Welke kinderopvang u ook kiest, uw kind is van harte welkom bij BSO De Blije Egel in Beijum (onder voorbehoud van ruimte). Wilt u meer informatie over kinderopvang of wilt u uw kind direct inschrijven? Neemt u dan contact met Wanda op.

U kunt hier het formulier invullen→

 Bellen mag natuurlijk ook: telefoon (06) 21 84 64 58.

Klik hier
om vrijblijvend contact op te nemen!

De Blije Egel: ook in de vakantie en tijdens margedagen vertrouwde opvang voor uw kind 

Kinderen kunnen na schooltijd zelf beslissen waar zij op dat moment zin in hebben