Kinderopvang in Beijum bij BSO De Blije Egel:
Onze visie

Opvoeding én onderwijs bij BSO De Blije Egel

Gastouderopvang De Blije Egel in Beijum onderscheidt zich door meer te bieden dan alleen buitenschoolse opvang. Kinderen krijgen natuurlijk de tijd om te spelen, maar er is ook tijd om bijvoorbeeld huiswerk te maken. 

BSO De Blije Egel kiest bewust voor kinderopvang in Beijum voor kinderen van 6-12 jaar. Zo krijgen we een leeftijdsgroep met gedeelde interesses. Kinderopvang afgestemd op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

We bieden opvang en onderwijs als een samenhangend geheel.

Kom je ook? Meld je hier aan→

 

Kinderopvang bij De Blije Egel: Kinderen uitdagen, ontspannen en leren

BSO De Blije Egel vindt het belangrijk om uitdagende en ontspannen activiteiten te organiseren afgewisseld met vrije tijd. Door een stimulerende leeromgeving wordt informeel leren positief beïnvloedt. Wij zorgen voor continuïteit door regelmatig af te stemmen met de ouders en de scholen in de wijk. Wat de kinderopvang in Beijum bij BSO De Blije Egel uniek maakt is dat zij juist buiten de muren van de scholen het concept van opvang, opvoeding en onderwijs uitdraagt. En dat in een kleinschalige en vertrouwde omgeving.

 

“In de gastouderopvang vertonen kinderen meer welbevinden bij een sensitievere gastouder en minder welbevinden bij een gastouder die minder sensitief is. In de kinderdagverblijven wordt deze samenhang tussen sensitiviteit en welbevinden niet gevonden”

Rapport Kinderopvang, Universiteit van Leiden, 2008 

Voordelige opvang dankzij Kinderopvangtoeslag!

Samenenwerking met Gastouderbureau Noord

Gastouder BSO De Blije Egel in Beijum werkt samen met Gastouderbureau Noord in Groningen. Dit gastouderbureau spant zich in voor bemiddeling tussen de ouders en de gastouders. De inschrijving bij Gastouderbureau Noord heeft voor u als voordeel dat eventuele kinderopvangtoeslag mogelijk is. Kijk voor meer informatie op www.toeslagen.nl.

De Blije Egel biedt buitenschoolse opvang inclusief vakanties en margedagen.

BSO De Blije Egel: opgroeien én leren 

Gastouderopvang BSO De Blije Egel